Preview & posting...

Welcome to the General Discussion area where just about anything goes! This area is designed to discuss all matters and does not necessarily have to be Transformers related. Please keep topics relevant.

Preview & posting...

Postby tintin » Tue Jan 10, 2006 5:42 pm

Why is it, after previewing, I (or "we" as the case may be) can't post?

Also... I think this might be why some people think they suddenly can't post. So just a warning to all... If you do preview your post... Copy what you have typed, leave the post option, go back in to post, paste the entire thing in and then post. Otherwise you're gonna have a *crud* of a time...
tintin

Postby tintin » Tue Jan 10, 2006 5:50 pm

And now... I can't even edit my posts. O_o;; (At least in the WiP forum...)
tintin

Postby TM Rawhide » Wed Jan 11, 2006 2:59 am

Have had no problems with inability to post (with or without previewing).

However, I also have some problems with editing older posts. To make some pics space, I wanted to delete some older pics I posted (or resize them), but found myself unable to delete the attachments or change them. (Yeah, I know. Should get a photobucket or imageshack account.)
TM Rawhide
Minibot
Posts: 167
Joined: Fri Mar 11, 2005 2:51 am
Location: The Netherlands

Postby Pepie » Wed Jan 11, 2006 3:31 am

Shade, previewing works perfectly on all my PC's :wink:

Rawhide, which sub board do you mean?
Pepie
City Commander
Posts: 3159
Joined: Mon Apr 12, 2004 5:20 am
Location: The Netherlands

Postby TM Rawhide » Wed Jan 11, 2006 4:30 am

The only one I can recall right now is in Toy Talk. Topic is Masterpiece King Exkaizer.

http://www.tfmaster.com/forum/viewtopic.php?t=3551.

If I click EDIT and subsequently DELETE ATTACHMENT, I get the following notification:

Forbidden
You don't have permission to access /forum/posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.34 Server at http://www.tfmaster.com Port 80
TM Rawhide
Minibot
Posts: 167
Joined: Fri Mar 11, 2005 2:51 am
Location: The Netherlands

Postby Pepie » Wed Jan 11, 2006 5:52 am

Hmm worked for me though..
However, I deleted the first pic of the King, so try and upload it again if possible.
And, Ive set the configuration settings differenttly, if one wants to upload pics he has to Click the box for that option.

Try again to upload, delete it afterwards and report here plz 8)
Pepie
City Commander
Posts: 3159
Joined: Mon Apr 12, 2004 5:20 am
Location: The Netherlands

Postby TM Rawhide » Wed Jan 11, 2006 7:46 am

Hmm, if you deleted a pic, then you've delted the wrong one :) , because my post still has the pic attached to it. Also, if, after clicking edit, I click "posted attachment", I again get that notification. Same thing when if I want to add a new attachment.

Just delete the pics (the right one :D ). I now have internet at home so I can now open a photobucket account (didn't want to do that with my work mail), meaning I'm probably not going to use the "Add attachment option" very often.

Of course, it does mean there's still some wrong.

Oh, btw, I can add an attachment here. Curioser and curioser...

EDIT: and remove it again...
TM Rawhide
Minibot
Posts: 167
Joined: Fri Mar 11, 2005 2:51 am
Location: The Netherlands

Postby Pepie » Wed Jan 11, 2006 8:40 am

WEIRD

Forbidden
You don't have permission to access /forum/posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


While opening your post to delete the other picture.. brr
Pepie
City Commander
Posts: 3159
Joined: Mon Apr 12, 2004 5:20 am
Location: The Netherlands

Postby TM Rawhide » Wed Jan 11, 2006 9:20 am

Wait a moment...you're the site admin and you don't have permission to change that post....

Maybe you should change the name of this site. H.A.L. or something like it. :P
TM Rawhide
Minibot
Posts: 167
Joined: Fri Mar 11, 2005 2:51 am
Location: The Netherlands

Postby Pepie » Wed Jan 11, 2006 9:23 am

sucks doesnt it 8)
Pepie
City Commander
Posts: 3159
Joined: Mon Apr 12, 2004 5:20 am
Location: The Netherlands

Postby Pepie » Wed Jan 11, 2006 10:06 am

ehh.. a worm on a hosted server..please explain?
Pepie
City Commander
Posts: 3159
Joined: Mon Apr 12, 2004 5:20 am
Location: The Netherlands

Postby tintin » Wed Jan 11, 2006 6:29 pm

This thing seems to be random, striking whenever it so chooses. Weird...

Do you think it has to do with some spambot user maybe? One that may be banned even... I personally think the accounts should be deleted (if they haven't been already, that is).
tintin

Postby Pepie » Wed Jan 11, 2006 7:05 pm

They have been, and no they cant cause this. A worm on he host server? Nope, if that was the case all traffic was jusssst sssoooooo sssslowwww 8)
This is really a permission issue.
Pepie
City Commander
Posts: 3159
Joined: Mon Apr 12, 2004 5:20 am
Location: The Netherlands

Postby tintin » Wed Jan 11, 2006 11:36 pm

I find what works sometimes is adding a part into the subject line, actually... For some reason it's more ready to accept the post if there's something in there.

Maybe you should have the board add an "Re: " kind of thing by default...?
tintin


Return to General Discussion

Ending Soon On eBay

TRANSFORMERS TAKARA 2010 D-78 PREDAKING REISSUE - Time Remaining: 2 days 19 hours 8 minutes 54 seconds
Transformers G1 Takara Victory Star Saber 100% Complete C-324 1989 Japanese &box - Time Remaining: 3 days 19 hours 24 minutes 29 seconds
New Transformers Generations Autobot Jetfire Leader Class 30 Figure - Time Remaining: 2 days 22 hours 55 minutes 21 seconds
SDCC 2011 Hasbro Exclusive: Transformers Prime -OPTIMUS Prime First Edition, NEW - Time Remaining: 2 days 20 hours 57 minutes 41 seconds
#^t Transformers Energon Universe Cybertron Lot of 10 Figures swerve excellion - Time Remaining: 2 days 14 hours 57 minutes 55 seconds
Transformers Cybertron Leader Class Metroplex Complete - Time Remaining: 4 days 4 hours 30 minutes 33 seconds
1985 Transformers G1 Dinobot Flamethrower SLAG - Time Remaining: 3 days 15 hours 31 minutes 8 seconds
2009 Factory Sealed 25th Anniversary Transformers OPTIMUS PRIME G1 Reissue MIB - Time Remaining: 2 days 19 hours 17 minutes 41 seconds
Transformers Podcast: Twincast / Podcast #159 - Imperfect Specks
Twincast / Podcast #159:
"Imperfect Specks"
MP3 · iTunes · RSS · View · Discuss · Ask
Posted: Saturday, November 12th, 2016
Website Security Test