Submit News Contact Us Translate Sign in Join

Seibertron.com Problem Reporting Thread

Rules for Seibertron.com's Forums can be found in this forum.

Postby קá†äñ Çøñvø¥×® » Sun Feb 04, 2007 1:36 am

I'm logged in but for some reason when I go to the forum Index page it shows no new posts.

:EDIT: Ok it showed a some new posts were made but when I clicked to go to that part of the site(examp. the movie forum) nothing shows up.
קá†äñ Çøñvø¥×®
Headmaster Jr
Posts: 598
Joined: Thu Jan 19, 2006 11:14 pm

Postby Burn » Sun Feb 04, 2007 4:47 pm

קá†äñ Çøñvø¥×® wrote:I'm logged in but for some reason when I go to the forum Index page it shows no new posts.

:EDIT: Ok it showed a some new posts were made but when I clicked to go to that part of the site(examp. the movie forum) nothing shows up.


I'm getting the same. New posts are shown but the minute you change pages to view them ALL threads across ALL forums are marked as read.
User avatar
Burn
Forum Admin
Posts: 38232
News Credits: 59
Joined: Mon Jun 30, 2003 2:37 am

Postby The Happy Locust » Sun Feb 04, 2007 10:04 pm

Motto: "A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools- Douglas Adams"
Weapon: Black Magic
The creative section's still down. I click any link on the sidebar (within the creative section) or the link on top, I get a 404 page not found error.
Next up on Pimp My Jeager.
Image


LocustManX2: New Episodes now showing!
Famous Characters, Locustized! now taking requests.

Psycho Warrior wrote:for this reason, that is why I like to be around Locust. fun stuff happens.
User avatar
The Happy Locust
God Of Transformers
Posts: 35282
Joined: Sun Sep 29, 2002 3:46 pm
Location: In dreams, in nightmares, in embarrassing fantasies.
Strength: 3
Intelligence: 8
Speed: 9
Endurance: 3
Rank: 1
Courage: 2
Firepower: 3
Skill: 10

Postby קá†äñ Çøñvø¥×® » Sun Feb 04, 2007 11:07 pm

Burn wrote:
קá†äñ Çøñvø¥×® wrote:I'm logged in but for some reason when I go to the forum Index page it shows no new posts.

:EDIT: Ok it showed a some new posts were made but when I clicked to go to that part of the site(examp. the movie forum) nothing shows up.


I'm getting the same. New posts are shown but the minute you change pages to view them ALL threads across ALL forums are marked as read.



phew.....thought I was tripping.
קá†äñ Çøñvø¥×®
Headmaster Jr
Posts: 598
Joined: Thu Jan 19, 2006 11:14 pm

Postby Shadowman » Sun Feb 04, 2007 11:09 pm

Motto: "May God have mercy on my enemies, because I sure as hell won't."
קá†äñ Çøñvø¥×® wrote:
Burn wrote:
קá†äñ Çøñvø¥×® wrote:I'm logged in but for some reason when I go to the forum Index page it shows no new posts.

:EDIT: Ok it showed a some new posts were made but when I clicked to go to that part of the site(examp. the movie forum) nothing shows up.


I'm getting the same. New posts are shown but the minute you change pages to view them ALL threads across ALL forums are marked as read.



phew.....thought I was tripping.


I've got it too, and it's very annoying.

I like to know what I missed, and where I missed it.
Sidekick= Saiya_Maximal
Steam Nickname: Big Chief Devil Hawk Fireball
Image
Shadowman's awesome site for cool people.
Shadowman's awesome comic for cool people.
"Falling is really just flying downward and out of control."
Wigglez wrote:Just remember. The sword is an extension of your arm. Use it as if you're going to karate chop someone with your really long sharp ass hand.
User avatar
Shadowman
God Of Transformers
Posts: 28830
News Credits: 2
Joined: Mon Nov 18, 2002 4:54 pm
Location: Look! A distraction!

Postby Rogue. » Tue Feb 06, 2007 8:59 am

I have to log in twice (in a row) to post in the forums.

Can't enable the option to prevent signatures from appearing.

The cookies seem messed up -- none of the topics that I've read in the past several days are purple (visited links). Should I just delete them all?
User avatar
Rogue.
Godmaster
Posts: 1709
Joined: Thu Mar 25, 2004 5:37 am
Location: FL, Earth
Buy from Rogue. on eBay

Postby ShockwaveUK » Wed Feb 07, 2007 11:48 am

Any idea when the new post markers will be back? It makes the forums a **** to keep track of.
ShockwaveUK

Postby Sunstar » Fri Feb 09, 2007 12:37 pm

Motto: "All hail Lord Starscream"
Weapon: Null-Ray Rifle
Lets go back to that cannot log into forum problem... If I restart my computer, for whatever reason, it wants me to log back in. Fine, I do that...despite how I told it to remember me I did that. Irritating nontheless. I go back to the forums and I face the same fragging problem I did before. IT WON'T LET ME IN!! In order for it to do that, I must, absolutely MUST, delete that fragging cookie.

Now what the pit is going on with that? How is it I have to delete the cookie in order to log into and stay loged into this site? Why is it doing that?
Image
"We, Decepticons, are a swell bunch. And boy do we have fun." - Starscream
| Starscream's Shrine | Fan Art
User avatar
Sunstar
Guardian Of Seibertron
Posts: 5015
News Credits: 6
Joined: Tue Jul 13, 2004 7:40 pm
Location: Cybertron

Postby StefanG1 » Sun Feb 11, 2007 11:22 am

If I choose to see or not see sigs in the forums I still see them. This is annoying because I hate sigs. X_X
StefanG1
City Commander
Posts: 3659
Joined: Sun Mar 09, 2003 11:58 am

Postby Sustain » Mon Feb 12, 2007 1:19 pm

Motto: ""It is not enough to win, you must maintain control.""
Weapon: High-Amplification Directional Radiowave Sensor
Probably not really a problem as much as an annoyance, but one of the adds refuses to load and it keeps my pages on Sibes as loading, unless I manually stop them they will run continuously.
User avatar
Sustain
HMW Moderator
Posts: 4901
Joined: Mon Jan 31, 2005 8:33 pm
Location: Daraknus Decepticon Outpost.
Strength: 4
Intelligence: 7
Speed: 9
Endurance: 2
Rank: 3
Courage: 6
Firepower: 9
Skill: 6

Postby manas » Mon Feb 12, 2007 9:34 pm

I have a peculiar issue. Firstly, as you can see, I don't have a displayed username. Second, this isn't my real account. I had one called "Endboss" that seems to have been deleted or something. It's not in the member database, and I can't log in with it. I used it from time to time, so I doubt it would have been deleted due it inactivity.
manas
Mini-Con
Posts: 25
Joined: Mon Jul 11, 2005 4:36 pm

Postby VkmSpouge » Thu Feb 15, 2007 3:18 pm

Shadowman wrote:
קá†äñ Çøñvø¥×® wrote:
Burn wrote:
קá†äñ Çøñvø¥×® wrote:I'm logged in but for some reason when I go to the forum Index page it shows no new posts.

:EDIT: Ok it showed a some new posts were made but when I clicked to go to that part of the site(examp. the movie forum) nothing shows up.


I'm getting the same. New posts are shown but the minute you change pages to view them ALL threads across ALL forums are marked as read.



phew.....thought I was tripping.


I've got it too, and it's very annoying.

I like to know what I missed, and where I missed it.


I've also got this particular problem and I've noticed I can't log out, it just keeps on sending me to my profile page.
Image
VkmSpouge
Gestalt
Posts: 2018
Joined: Sat Sep 20, 2003 4:29 pm
Location: Near some ducks in Bucks.

Postby Maximus Prime » Sun Feb 18, 2007 4:44 pm

E-mail notifications for some threads take you to the top of the page for the thread instead of to the new post.
I see alot of 'Redirect' when I click the link from my inbox, and the addie looks like this (if it helps):
Code: Select all
http://www.seibertron.com/includes/redirect.php?url=%2Fforums%2Fviewtopic.php%3Fp%3D26323#26323


The link from my e-mail was:
Code: Select all
http://www.seibertron.com/forums/viewtopic.php?p=26323#26323


Interesting, though, that after I had read the page if I click the same link again from my e-mail it takes me straight to the new post...
Maximus Prime
God Of Transformers
Posts: 10419
News Credits: 6
Joined: Mon Oct 01, 2001 6:40 pm

Postby Cacciatore » Sun Feb 18, 2007 8:50 pm

Was able to finally log in ;)^
Cacciatore
Combiner
Posts: 438
Joined: Sat Jun 18, 2005 8:30 pm

Postby Faceful of Kitchen » Tue Feb 20, 2007 9:13 pm

there are certain threads (the movie preview review thread appears to be one of them), or perhaps it has something to do with quoting, but whatever the cause i've been getting a "no post mode specified" message the first time i try to make a new post in certain situations. when i hit back to go back to my reply, it's been erased. it's especially irritating since most of the posts it happens to are rather long, and were fairly time-consuming to write.
Faceful of Kitchen
City Commander
Posts: 3234
Joined: Sun Sep 29, 2002 8:52 pm

Postby Greed » Wed Feb 21, 2007 9:48 pm

Are new topics ever going to be represented again or did we just give up on that?
Greed
Godmaster
Posts: 1592
Joined: Thu Apr 08, 2004 9:08 pm

Postby Archanubis » Thu Feb 22, 2007 11:18 am

Motto: "Don't take life too seriously or you'll never get out of it alive."
Weapon: Lightning Rifle
I'm running into this message a lot when first attempting to load the site after opening Internet Explorer
Duplicate entry '101360' for key 1
Image
User avatar
Archanubis
Guardian Of Seibertron
Posts: 6851
News Credits: 4
Joined: Mon Oct 03, 2005 11:05 am
Location: Hylion Prime

Postby Maximus Prime » Thu Feb 22, 2007 11:36 am

Firefox did it too.
Maximus Prime
God Of Transformers
Posts: 10419
News Credits: 6
Joined: Mon Oct 01, 2001 6:40 pm

Postby Predaprince » Thu Feb 22, 2007 12:12 pm

Motto: ""Destruction is the fate of all sentient beings.""
Weapon: Sonic Rifle
Thunderscream wrote:I'm running into this message a lot when first attempting to load the site after opening Internet Explorer
Duplicate entry '101360' for key 1


Ditto.
User avatar
Predaprince
God Of Transformers
Posts: 17277
Joined: Mon May 23, 2005 7:33 am
Location: Char
Strength: 9
Intelligence: 9
Speed: 7
Endurance: 9
Rank: N/A
Courage: 10
Firepower: ???
Skill: Infinity

Postby Maximus Prime » Fri Feb 23, 2007 1:38 am

Maximus Prime
God Of Transformers
Posts: 10419
News Credits: 6
Joined: Mon Oct 01, 2001 6:40 pm

Postby High Command » Sat Feb 24, 2007 3:33 am

My PMs aren't working.
I can access my inbox but can't read any of the messages as clicking onto a link to open a message redirects me back to the inbox page.

'Tis a shame as I have a shiney new message there just waiting to be read.
Image
High Command
Matrix Keeper
Posts: 8486
News Credits: 7
Joined: Mon Apr 19, 2004 5:39 am
Location: The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Postby Maximus Prime » Sat Feb 24, 2007 10:32 am

Clicking on a poster's profile link from a post takes me to my own profile.
Maximus Prime
God Of Transformers
Posts: 10419
News Credits: 6
Joined: Mon Oct 01, 2001 6:40 pm

Postby ShockwaveUK » Sat Feb 24, 2007 10:38 am

Threads are disappearing. Not the ones I wish would disappear either, good ones. :-(
ShockwaveUK

Postby Shadowman » Sat Feb 24, 2007 10:52 am

Motto: "May God have mercy on my enemies, because I sure as hell won't."
All last night I couldn't access the boards. Whenever I tried opening even the main page for the site, I'd get something along the lines of "Errno: 145"
Sidekick= Saiya_Maximal
Steam Nickname: Big Chief Devil Hawk Fireball
Image
Shadowman's awesome site for cool people.
Shadowman's awesome comic for cool people.
"Falling is really just flying downward and out of control."
Wigglez wrote:Just remember. The sword is an extension of your arm. Use it as if you're going to karate chop someone with your really long sharp ass hand.
User avatar
Shadowman
God Of Transformers
Posts: 28830
News Credits: 2
Joined: Mon Nov 18, 2002 4:54 pm
Location: Look! A distraction!

Postby g1optimusprime » Sat Feb 24, 2007 5:00 pm

High Command wrote:My PMs aren't working.
I can access my inbox but can't read any of the messages as clicking onto a link to open a message redirects me back to the inbox page.

'Tis a shame as I have a shiney new message there just waiting to be read.


same do i and agreed with hc
g1optimusprime
Fuzor
Posts: 253
Joined: Fri Jul 14, 2006 7:56 pm

PreviousNext

Return to Rules Forum

Transformers Podcast: Twincast / Podcast #98 - Combiner Wars
Twincast / Podcast #98:
"Combiner Wars"
MP3 · iTunes · RSS · View · Discuss · Ask
Posted: Thursday, August 14th, 2014